Kraakbeen herstellen

Kun je kraakbeen herstellen?

Het kraakbeen werkt als een schokdemper en zorgt ervoor dat de gewrichten vlot over elkaar kunnen glijden. Bij schade aan het kraakbeen op lange termijn spreken we van artrose, op korte termijn krijg je vaak te maken met pijnen en functionele hinder. Het kraakbeenkussen tussen de gewrichten gaat kapot en veroorzaakt dan hevige pijn. Maar is deze pijn ook aan te pakken? Kun je kraakbeen herstellen?

Glucosamine en Chondroïtinesulfaat helpen de pijn te verlichten

Glucosamine is reeds in het lichaam aanwezig, het bevordert de vorming en het herstel van gewrichtskraakbeen. Onderzoek heeft aangetoond dat glucosaminesulfaat in staat is het kraakbeen te herstellen en de stofwisseling van het kraakbeen te normaliseren. Ook chondroïtinesulfaat is van nature in het lichaam aanwezig en beschermt het kraakbeen tegen afbraak door andere lichaamsenzymen.

Je vindt deze stoffen in voedingssupplementen zoals Artronet van Santurel. Beide stoffen hebben weinig neveneffecten en werken ontstekingsremmend, waardoor de pijn verlicht en bewegen weer draaglijk wordt.

Grijp dus niet meteen naar zware medicatie of een operatieve behandeling, maar ga natuurlijk te werk! Naast het innemen van een natuurlijk voedingssupplement met Glucosamine, is het ook belangrijk om het kraakbeen minder te belasten, eventueel gewicht te verliezen en oefeningen te doen voor het kraakbeengewricht te versoepelen.

Artronet, een natuurlijk anti-artrosemiddel

Bekijk wat Artronet voor jou kan doen

Santurel wil jou stimuleren in het verbeteren van je gezondheid op natuurlijke wijze. Werk vanbinnen uit en geef je lichaam de nodige voedingsstoffen om optimaal te kunnen functioneren en pijnen te bestrijden.

Dankzij Artronet van Santurel kun je gewrichtspijnen bestrijden, zorg je voor een betere conditie van het kraakbeen en verminder je de kans op slijtage en artrose!

Geef artrose geen kans!

Koop Artronet


© 2021 Santurel | Van Eyckpark 4, 9250 Waasmunster (België) | BE 0461.393.564 | info@santurel.net
nieuwsbrief | verkoopsvoorwaarden | algemene verkoopsvoorwaarden | modelformulier tot herroeping | privacy policy | cookie policy | sitemap Quoted: Websites met méér

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Santurel gebruik van cookies. Meer informatie   OK