Onze klanten zijn tevreden!

Lees hieronder enkele getuigenissen en overtuig jezelf van het gebruik van de natuurlijke voedingssupplementen Santurel.

Bekijk onze voedingssupplementen

Ik loop terug 10km zonder gewrichtspijn!

​Ik ben 46 jaar, sportief en een actieve jogger. Begin vorig jaar kreeg ik echter wat last aan de knieën. Rusten, ontstekingsremmers, nieuwe schoenen, nieuwe zooltjes en zelfs een cortisone-spuit brachten geen oplossing.

Via via kwam ik echter in contact met Chiropractor Verstraete uit Haasdonk en deze raadde mij het gebruik van ARTRONET aan. Een natuurlijk voedingssupplement dat pijn bestrijdt bij gewrichtsproblemen, het hervormen van kraakbeen bespoedigt en gebruikt wordt als anti-artrose kuur. Een beetje sceptisch begon ik aan de kuur van 6-9 maand.

Nu, 7 maand verder, gaat het veel beter en loop ik terug 10 km zonder pijn tijdens of na het lopen. Het heeft een tijdje geduurd maar het is het waard! Ik kan ARTONET dan ook aan iedereen met gewrichtsproblemen aanbevelen!"

getekend J.T., Elversele


Gedaan met koude, witte handen en voeten!

Elke dag opnieuw kwam ik ’s morgens met witte, gevoelloze vingers en ijskoude voeten aan op kantoor. ’s Avonds koelde ik ter plaatse af in bed, zelfs als ik met warme voeten het bed in ging. Kersenpittenkussentjes konden me wel een 10-tal minuten helpen, maar als de meeste warmte hiervan weg was, kreeg ik weer kou met de gevoelloze handen en voeten als gevolg. Ik lag vaak urenlang wakker van de koude.

Goede thermische sokken en handschoenen zouden dé oplossing zijn voor mijn koude handen en voeten zei de dokter toen ik hem raad vroeg. Maar niets was minder waar. Of ik nu handschoenen aantrok of niet, gevoelloze vingers kreeg ik toch.

Begin december werd me aangeraden om VAScuNET eens te nemen. Een kuur van enkele maanden zou snel verandering brengen… En inderdaad, ik voelde me snel heel veel beter. Witte handen en voeten heb ik sindsdien niet meer gehad.

Ik kom ’s morgens niet meer met koude handen en voeten aan op kantoor, en in mijn bed heb ik geen kou meer. Ik heb het gewoon aangenaam warm.

Wat is het heerlijk om van die koude handen en voeten af te zijn!

L. Blommaert, Beveren


Spectaculaire daling cholesterol dankzij VAScuNET.

Een zestal maanden geleden begon ik met het nemen van jullie product VAScuNET. De reden was een bloedanalyse ( 27 mei 2014) waaruit bleek dat de cholesterolwaarden nogal aan de hoge kant uitvielen. In november liet ik een andere bloedtest afnemen. De cholesterolwaarden waren heel wat beter en volgens de arts waar ik dan bijgegaan ben, spectaculair.

Dhr. Karel C. - Wetteren


Geen pijnlijke of stijve gewrichten meer.

Ik ben een vrouw van 74 jaar oud met al meer dan 20 jaar stijve en soms pijnlijke gewrichten. Ik ga om de drie maanden naar de chiropractor om de klachten stabiel te houden. Bij mijn laaste bezoek, raadde deze mij Artronet aan.

Ik dacht eerst dat ik te oud was of dat bij mij de slijtage wel te erg zou zijn, maar aangezien het een plantaardig voedingssupplement is, dacht ik “baadt het niet, dan schaadt het niet”. Ik had niks te verliezen, alleen maar te winnen. Ik begon dus met drie pillen Artronet te nemen en na 8 dagen begon ik te merken dat het het werkte en het is voor het eerst in jaren dat ik mij zo goed voel. Ik kan ’s morgens makkelijker uit bed en ik heb veel minder pijn in mijn gewrichten.

Ik heb voor de rest niks anders gedaan dan anders, dus deze verbetering kan alleen maar door Artronet komen.

Ik kan het aan iedereen aanbevelen die stijve of pijnlijke gewrichten heeft.

Monica, De Pinte


© 2021 Santurel | Van Eyckpark 4, 9250 Waasmunster (België) | BE 0461.393.564 | info@santurel.net
nieuwsbrief | verkoopsvoorwaarden | algemene verkoopsvoorwaarden | modelformulier tot herroeping | privacy policy | cookie policy | sitemap Quoted: Websites met méér

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Santurel gebruik van cookies. Meer informatie   OK