Gewrichtsontstekingen

Geef gewrichtsontstekingen geen kans, dankzij Pycnogenol

Heb jij last van ontstekingen op je gewrichten?

Gewrichtsontsteking, ook wel artritis genoemd, is een ontsteking van het vlies aan de binnenzijnde van je gewrichten. Vaak krijg je last van vocht in je gewrichten, waardoor de werking van je gewrichten pijn doet en belemmerd wordt.

Het kan gaan om een virus of bacterie in het gewricht, maar meestal gaat het om niet infectieuze ontsteking van het gewricht zoals reuma of jicht. Een ontsteking van je gewrichten kan ook in combinatie met psoriasis of een andere aandoening optreden als onderdeel.

Hoe weet je of je een gewrichtsontsteking hebt?

Vaak gaat het om stijfheid in de gewrichten, waarbij je beperkt en belemmerd wordt bij het bewegen. Maar ook de typische klachten zoals pijn, gezwollen of gloeiende gewrichten en roodheid, geven een teken van ontsteking.

Indien de ontstekingen van langdurige aard zijn, kan er ook vervorming optreden. Wacht dus niet te lang, blijf niet met artritis lopen en pak de pijn aan!

Ontstekingen natuurlijk behandelen

Met Pycnogenol, de natuurlijke ontstekingsremmer

Grijp niet meteen naar zware ontstekingsremmers zoals ibuprofen, naproxen en diclofenac. Probeer eerst je ontstekingen van de gewrichten op een natuurlijke wijze aan te pakken. Santurel helpt jou in het verlichten van de pijn en pakt samen met jou de ontstekingen aan! Zij stellen Pycnogenol voor, een 100% natuurlijk middel, een super sterke antioxidant en het werkt bovenal ontstekingsremmend.

Met natuurlijke voedingssupplementen verbeter je je gezondheid vanbinnen uit. Je pakt de oorzaak aan van de ontstekingen en gaat dieper dan eender welk medicijn. Bezorg je lichaam de nodige voedingsstoffen, de juiste zorg en aandacht en voel je fitter en gezonder. Werk de ontstekingen van je gewrichten weg op natuurlijke wijze!

Ontdek wat Pycnogenol voor jou kan doen!

In het geval van zware, blijvende en vaak terugkerende gewrichtsontstekingen raden wij aan een specialist te contacteren.

Vraag raad aan het team van Santurel


© 2021 Santurel | Van Eyckpark 4, 9250 Waasmunster (België) | BE 0461.393.564 | info@santurel.net
nieuwsbrief | verkoopsvoorwaarden | algemene verkoopsvoorwaarden | modelformulier tot herroeping | privacy policy | cookie policy | sitemap Quoted: Websites met méér

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Santurel gebruik van cookies. Meer informatie   OK