Een trombose kan je behandelen!

Wat is een trombose?

Een trombose is een bloedvataandoening waarbij er in de bloedvaten een stolsel (thrombus) gevormd wordt. Het kan ontstaan in slagaderen en aderen. Een slagaderlijk bloedstolsel leidt tot een verminderde bloedtoevoer in de weefsels die door deze slagader worden verzorgd. Een aderlijke trombus leidt tot verminderde bloedafvoer en zwelling.

Bekende gevolgen van slagaderlijke trombusvorming zijn een hartinfarct of een herseninfarct.

Een bekend gevolg van aderlijke trombusvorming is een diep-veneuze trombose.

Wat is een herseninfarct?

Een herseninfarct, ook wel beroerte genoemd, ontstaat door een blokkade van een bloedvat in de hersenen. Een deel van de ;hersenen komt zonder zuurstof en voedingsstoffen en ondervindt hiervan schade en gaat minder functioneren of sterft af.

De bloedstolsels kunnen ook losraken van de vaatwand en door het stromende bloed meegevoerd worden tot ze vastlopen in een kleiner bloedvat en deze afsluiten. Zo'n meegevoerd bloedstolsel wordt een embolus genoemd. Een embolie kan de bloedtoevoer naar organen en weefsels afsluiten en kan leiden tot ernstige schade. In de hersenen veroorzaakt een embolie bijvoorbeeld een herseninfarct, in het hart een hartinfarct en in de longen een longembolie na het losschieten van een trombus uit een diep-veneuze trombose.

Hoe een trombose behandelen?

Naast de behandeling door een erkend arts is de aanvulling van de dagelijkse voeding met natuurlijke voedingssupplementen essentieel. Zij helpen de bloedvaten te reinigen, voorkomen hart- en vaatziekten en verminderen de kans op tromboses in de toekomst. Help je lichaam terug fit en gezond te krijgen en voorkom klachten van het bloedvatenstelsel. Gebruik VAScuNET van Santurel, een 100% natuurlijk voedingssupplement dat de bloedvaten en aderen grondig reinigt en de bloedsomloop optimaliseert.

Ontdek VAScuNET Lees meer over natuurlijke voedingssupplementen


© 2021 Santurel | Van Eyckpark 4, 9250 Waasmunster (België) | BE 0461.393.564 | info@santurel.net
nieuwsbrief | verkoopsvoorwaarden | algemene verkoopsvoorwaarden | modelformulier tot herroeping | privacy policy | cookie policy | sitemap Quoted: Websites met méér

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Santurel gebruik van cookies. Meer informatie   OK