Verlaag je bloeddruk op natuurlijke wijze met Vascunet van Santurel

Bekijk product

VAScuNET is een bloedvatenreiniger en een lichaamsversterker verrijkt met Omega 3. Voor onze organen, spieren en gewrichten is een goede doorbloeding van levensbelang. Hoe beter het bloedvatenstelsel, hoe beter het lichaam functioneert. VAScuNET zorgt dan ook voor een grondige reiniging van onze aders en bloedvaten.

  1. Bloedvatenreiniger: Het reinigt het bloedvatenstelsel, waardoor de bloeddoorstroming zal verbeteren en de cellen op hun beurt makkelijker van voedingsstoffen en zuurstof worden voorzien.
  2. Bloeddrukverlager: De werking is doeltreffend tegen vatenverkalking of -vernauwing door ophoping van cholesterol of plaque in de (slag)aders. Door de oplossing van stolsels krijg je een lagere bloeddruk en betere doorbloeding. Je verlaagt aanzienlijk het risico op oa. trombose, embolie en (hart)infarcten.
  3. Zelfgenezende en preventieve werking: VAScuNET is opgebouwd uit meer dan 30 verschillende elementen die allen 100% natuurlijk zijn. Door deze toe te dienen aan je lichaam verhoog je de kans tot zelfgenezing en verklein je de kans op vaat- en hartproblemen, op voorwaarde dat je er een gezonde levensstijl op nahoudt.
  4. Ontstekingsremmend: dankzij de verrijking met Omega 3 zorgt VAScuNET ook voor een doeltreffende ontstekingsremmende functie.

Iedereen die bezorgd is om zijn/haar gezondheid en die er zich van bewust is dat onze voeding niet meer voldoende in staat is om ons van alle voedingstoffen te voorzien.
Maar in het bijzonder ook voor mensen met een hoge bloeddruk of kans op vaat- en hartziekten; mensen met vernauwde slagaders of die reeds angioplastiek of stents hebben laten plaatsen; mensen met spataders, spierkrampen, etalagebenen, opgezwollen handen en voeten, etc.

VAScuNET bestaat uit sliktabletten die ongeveer 2cm lang zijn en 0,5cm breed. Dankzij de breuklijn op de pil kan je deze makkelijk inslikken in 2 delen met wat water. De pil kan ook gemalen worden in poedervorm voor een eenvoudige inname.
Voor een zuiveringskuur slik je 6 tabletten per dag verdeeld over drie maaltijden. Dit aantal kan opgetrokken worden tot 10 per dag indien je vaatproblemen hebt. Bespreek dit echter eerst met je arts of therapeut.
De duur van een kuur hangt af van je leeftijd. Je rekent per 10 jaar leeftijd een kuur van 1 maand. Bent u bijvoorbeeld 60 jaar, dan doet een zuiveringskuur van 6 maanden.
Na een kuur heb je de optie om over te gaan op een onderhoudsdosis. Je neemt dan nog 2 tabletten per dag of 4 per dag indien je vaatproblemen hebt. Aangezien Vascunet 100% plantaardig is, kan je het blijvend gebruiken. Er zijn geen bijwerkingen.

Het vraagt minimum 1 maand geduld voordat er verbetering optreedt, maar dit verschilt erg per individu en afhankelijk van de ernst van de ziekte of problemen. Sommigen merken al na enkele weken verbetering, terwijl dit bij anderen enkele maanden kan duren. Na 3 maanden moet je duidelijk een verschil zien of voelen als je Vascunet correct inneemt én bij het aanhouden van een gezonde levensstijl.

Je bloeddruk verlagen met een bloeddruk verlagend middel: een goed idee?

Zeker, als het om een 100% natuurlijk middel gaat, heeft je lichaam er baat bij! VAScuNET is niet alleen een bloedvatenreiniger, maar ook een lichaamsversterker. VAScuNET is ook gekend als efficiënte bloeddrukverlager. Het verwijdert zware metalen uit het bloed en verbetert de doorbloeding, stabiliseert de bloeddruk, versterkt de bloedvaten en vermindert de kans op bloedingen. En het is een natuurlijk product wat makkelijk opgenomen wordt door het lichaam en tekorten wegwerkt. Kortom, hét voedingssupplement bij uitstek voor zij die hun bloeddruk moeten verlagen.

Getuigenis

“Ik heb eerst tot 1.000 inspuitingen van Fraxiparine of Heparine gehad voor ik ben overgeschakeld op VAScuNET. Ik garandeer u: deze behandeling geeft goede resultaten zonder neveneffecten.”

  Mevrouw Vandamme


Bestel VAScuNET nu online of contacteer ons voor bijkomende informatieVAScuNET

Hart en bloedvaten | 300 tabletten
VAScuNET: Hart en bloedvaten | 300 tabletten CARDIO

VAScuNET is een 100% natuurlijk voedingssupplement obv groene thee:

  • Ondersteunt gezonde bloedsomloop en bloedvatenstelsel 
  • Helpt de cholesterolspiegel gezond te houden
  • Ondersteunt een normale bloedsuikerspiegel
  • Bevat 32, alleen 100% natuurlijke ingrediënten (zie ingrediëntenlijst)
  • Geregistreerd door Santurel bij het FAVV onder NUT-nr PL 713/1
82,95 KOPEN Meer info

Bijkomende info nodig?
Vraag het aan een expert:

Tel: +32 52 21 72 39

Voornaam (*) Naam (*) E-mail (*) Vraag of opmerking (*)
© 2021 Santurel | Van Eyckpark 4, 9250 Waasmunster (België) | BE 0461.393.564 | info@santurel.net
nieuwsbrief | verkoopsvoorwaarden | algemene verkoopsvoorwaarden | modelformulier tot herroeping | privacy policy | cookie policy | sitemap Quoted: Websites met méér

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Santurel gebruik van cookies. Meer informatie   OK