Je bloeddruk verlagen op natuurlijke wijze? Het kan!

Wanneer is er spraken van een (te) hoge bloeddruk? Wanneer moet je je bloeddruk verlagen?

Voor onze organen, spieren en gewrichten is een goede doorbloeding van levensbelang. Hoe beter het bloedvatenstelsel, hoe beter het lichaam functioneert. Wie een te hoge bloeddruk heeft, moet zijn bloeddruk verlagen. Maar geen paniek, een hoge bloeddruk is goed te behandelen en u bent absoluut niet de enige.

Een hoge bloeddruk wordt over het algemeen geconstateerd als uw bloeddruk de 140-90 overstijgt. De 140 staat voor de bovendruk, ook wel systolische druk genoemd en de 90 voor de onderdruk, ook wel diastolische druk genoemd. Voor mensen boven de 60 jaar is de norm iets hoger en wijkt de bloeddruk over het algemeen af als deze de 160-90 overstijgt.

Door bewust om te gaan met uw gezondheid kunt u ervoor zorgen dat uw bloeddruk zal dalen naar een gewenst en gezond niveau. Het aanpassen van uw eetpatroon en regelmatige beweging zijn 2 belangrijke en mogelijke factoren. Ook is het mogelijk dit te versnellen of versterken door de innama van natuurlijke voedingssupplementen. Deze natuurlijke middelen vullen tekorten aan in je lichaam en zuiveren het bloedvatenstelsel. De bloeddoorstroming zal verbeteren waardoor de cellen makkelijker van voedingstoffen en zuurstof worden voorzien.

Een hoge bloeddruk veroorzaakt over het algemeen geen merkbare lichamelijke klachten, waardoor het niet direct hoeft op te vallen. (Alleen een extreem hoge bloeddruk kan hoofdpijn en duizeligheid veroorzaken.) Nalatenschap hierin kan grote gevolgen hebben; hart- en vaatziekten zijn hiervan de meest voorkomende voorbeelden.

Een hoge bloeddruk wordt vaak veroorzaakt door een ongezond eet- en leefpatroon, zoals weinig lichaamsbeweging, overmatig alcoholgebruik en roken, ongezond eten (veel zout) en stress. De één is hier meer gevoelig voor dan de ander. Vaak is deze ‘gevoeligheid’ erfelijk.

Oorzaken hoge bloeddruk

Hoge bloeddruk of hypertensie is een vooral in westerse landen een algemeen voorkomende aandoening. Vaak krijgen we hiermee te maken door onze levenstijl: een hoge werkdruk, onze westerse voeding en een gebrek aan beweging. Vele mensen komen vroegtijdig te overlijden door hart- en vaatziekten. We moeten dus dringend ons lichaam terug in balans krijgen en onze bloeddruk verlagen.

Hoe kun je je bloeddruk verlagen?

  • Ten eerste moeten we onze voeding en levenstijl grondig veranderen. Hierbij hoort zeker minder alcohol drinken, stoppen met roken en uiteraard meer bewegen.
  • Ten tweede heeft de inname van een natuurlijk voedingssupplement een gunstige invloed op het bloedvatenstelsel. Een optimale bloedcirculatie is van uitermate belang voor de algemene gezondheid.

Je bloeddruk verlagen met een bloeddruk verlagend middel: een goed idee?

Zeker, als het om een 100% natuurlijk middel gaat, heeft je lichaam er baat bij! VAScuNET is niet alleen een bloedvatenreiniger, maar ook een lichaamsversterker. VAScuNET is ook gekend als efficiënte bloeddrukverlager. Het verwijdert zware metalen uit het bloed en verbetert de doorbloeding, stabiliseert de bloeddruk, versterkt de bloedvaten en vermindert de kans op bloedingen. En het is een natuurlijk product wat makkelijk opgenomen wordt door het lichaam en tekorten wegwerkt. Kortom, hét voedingssupplement bij uitstek voor zij die hun bloeddruk moeten verlagen.

Ontdek de voordelen van VAScuNet


© 2021 Santurel | Van Eyckpark 4, 9250 Waasmunster (België) | BE 0461.393.564 | info@santurel.net
nieuwsbrief | verkoopsvoorwaarden | algemene verkoopsvoorwaarden | modelformulier tot herroeping | privacy policy | cookie policy | sitemap Quoted: Websites met méér

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Santurel gebruik van cookies. Meer informatie   OK